Juodoji ir žalioji arbata Basilur TEA BOOK Collection No.1

  • Juodoji ir žalioji arbata Basilur TEA BOOK Collection No.1

    Kodas: 70333

    Arbatų mišinys iš Magic Fruits kolekcijos ir Bouquet 4 skonių, po 8 pakelius.

    Padovanokite savo mylimam žmogui gražią dovaną, ši arbata tam puikiai tiks. Puiki pakuotė knygos pavidalu, su aukščiausios kokybės arbata su vaisiais.  

    Gamintojas
    Basilur
    Prekės ženklas
    Basilur
  •  Arbatų mišinys iš Magic Fruits kolekcijos ir Bouquet 4 skonių, po 8 pakelius.

    Padovanokite savo mylimam žmogui gražią dovaną, ši arbata tam puikiai tiks. Puiki pakuotė knygos pavidalu, su aukščiausios kokybės arbata su vaisiais.

     

    STRAWBERRY & KIWI - 100% Ceilono juodoji arbata su obuolių ir braškių bei kivių atspalviu,

    RASPBERRY & ROSE - 100% Ceilono juodoji arbata su laukinių rožių žiedlapiais ir aviečių užuomina,

    ŽALIA GAIVA - Ceilono žalioji arbata su mėtomis,

    WHITE MAGIC – žalioji Oolong arbata su pieno atspalviu.

    Paketėliai supakuoti atskirai, pilnas aromatas kiekviename puodelyje.

    Paketėlių skaičius - 32 vnt.

    Grynasis svoris: 56g

    Sudėtis: BRAŠKIŲ IR KIVIŲ – Ceilono juodoji arbata (94,5%), obuolių (2%) ir braškių bei kivių skonio (3,5%). AVĖLĖS IR ROSEHIPS - Ceilono juodoji arbata (94,5%), laukinių rožių (2%) ir aviečių skonio (3,5%). WHITE MAGIC - Ceilono žaliųjų arbatų mišinys su Oolong arbata (96%) ir pieno skoniu (4%). ŽALIOJI GAIVUMAS – Ceilono žalioji arbata (88%) su pipirmėčių lapeliais (12%).

    Kilmės šalis: Šri Lanka

    Klasė: BOPF (Broken Orange Pekoe Fannings) / FNGS (Fannings) / OOLONG

    Pakuotės matmenys: 16,5 x 4,5 x 17,3 cm

    Juoda arbata:
    Populiariausia arbatos rūšis. Jam taikomas ilgas gamybos procesas. Pagrindiniai etapai yra: vytinimas, kočiojimas, fermentacija ir džiovinimas. Skonines vertes lemia tokie veiksniai kaip: arbatos kilmės šalis, plantacija, derliaus nuėmimo laikas ar vytimo laipsnis.

    Ceilono juodoji arbata laikoma geriausia pasaulyje. Kruopščiai atrinkti viršutiniai krūmų lapai suteikia užpilą, kurį verta rekomenduoti žinovams.

    Paruošimo būdas:
    Arbatinį šaukštelį arbatos užpilkite karštu 95 laipsnių C vandeniu (vadinamuoju baltu verdančiu vandeniu, karštu, neverdančiu), užplikykite dviem būdais:
    - Trumpas, iki 3 minučių užplikymo laikas, užpilas gaivina ir stimuliuoja.
    - Kai užplikoma iki 5 minučių, gaunamas atpalaiduojantis užpilas.

    Per ilgas virimas sukelia sutraukiantį užpilo skonį.
    Juodosios arbatos lapus galima virti tik vieną kartą.

    Žalioji arbata:
    Ji vadinama nefermentuota arbata, nes nevyksta oksidacijos proceso. Jis gaunamas kaitinant/skrudinant lapus, siekiant pagreitinti vytimo procesą ir neleisti jiems fermentuotis. Po šio etapo lapai formuojami juos suvyniojus. Gamyba baigiama džiovinimu ir rūšiavimu. Žalioji arbata yra polifenolių ir antioksidantų, būtinų gerai sveikatai ir ilgaamžiškumui, šaltinis.

    Paruošimo būdas:
    Arbatinį šaukštelį arbatos užpilkite karštu 70–80 laipsnių C temperatūros vandeniu. Virimo laikas turėtų būti nuo 3 iki 5 minučių. Žaliosios arbatos lapus galima virti du ar tris kartus. Pirmasis plikymas turėtų trukti apie 3 minutes, o kiekvienas kitas – pratęstas 1 minute.