BASILUR COLD BREW - VAISINĖ ARBATA VYŠNIOS IR LAIMAI
BASILUR COLD BREW - VAISINĖ ARBATA VYŠNIOS IR LAIMAI
Kodas: CHELIMEGRANATAS ir ŠILAUOGĖS - 20 x 2 g
Vaisių kompozicija, specialiai skirta Cold Brew metodui ruošti. Erškėtuogių, hibisko, apelsinų vaisių, apelsinų lapų ir stevijos derinys bei natūralus vyšnių, žaliųjų citrinų ir citrusinių vaisių aromatas.
100% be kofeino su natūraliais skoniais ir vaisiais.
GamintojasBasilur-
Vaisių kompozicija, specialiai skirta Cold Brew metodui ruošti. Erškėtuogių, hibisko, apelsinų vaisių, apelsinų lapų ir stevijos derinys bei natūralus vyšnių, žaliųjų citrinų ir citrusinių vaisių aromatas.
Nesijaudink! Užpilą galite paruošti ir klasikiniu būdu, užpylę karštu vandeniu. Šios skanios, sultingos vaisių, gėlių ir žolelių kompozicijos bus puikaus skonio ir karštos, ir šaltos.
Erškėtuogių, hibisko, apelsinų vaisių, apelsinų lapų ir stevijos derinys bei natūralus vyšnių, žaliųjų citrinų ir citrusinių vaisių aromatas.
Kadangi antpile nėra arbatos lapelių ir kofeino, jį drąsiai gali vartoti vaikai, nėščios moterys ir maitinančios motinos.
Paketėliai supakuoti atskirai, kad kiekviename puodelyje išliktų visas aromatas.
Sudėtis: erškėtuogės (27%), hibiskas (25%), apelsinas (20%), apelsinų lapai (10%), stevijos lapai (5%) ir natūralus vyšnių (7%), žaliųjų citrinų (4%) aromatas ir citrina (2%).
Grynasis svoris: 40 g
Kilmės šalis: Šri Lanka
Pakuotės matmenys: 8 x 7 x 13 cm
Šalto virimo būdas:
Šalto virimo būdas yra puiki alternatyva tradiciniam arbatos ruošimui. Tokiu būdu gautas užpilas, be to, yra subtilesnis, gali nustebinti visiškai skirtingų skonių asortimentu.
Kaip tai padaryti?
Arbatos pakelį užpilkite atvėsusiu arba šaltu vandeniu. Po kurio laiko užpilas yra paruoštas gerti.
Kada geriausia naudoti šaltą alų?Metodas geriausiai pasiteisins vasarą, karštu oru, kai organizmą reikia nuolat drėkinti. Taip paruoštas užpilas ne tik numalšins troškulį, bet ir atgaivins bei suteiks energijos. Žinoma, tai ne taisyklė ir taip paruoštas arbatas galima gerti ištisus metus.
Kodėl verta virti šiuo metodu?Šaltas vanduo iš arbatos išgauna kitas skonio natas – puikiai pabrėžia gėlių, vaisių ir prieskonių skonį. Jie taps labiau pastebimi nei verdant karštus.
Karšto virimo būdas:Džiovintų vaisių maišelį užpilkite 95 °C temperatūros vandeniu ir uždenkite 5–10 minučių. Praėjus šiam laikui, infuzija yra paruošta gerti.
Alternatyvios prekės
Basilur Cold Brew - Vaisinė arbata Guava PassionfruitKodas: GUAVAPASSIONGUAVA ir PASIFLORA - 20 x 2 g
Hibisko, erškėtuogių, gvajavos lapų ir stevijos derinys su pasiflorų ir citrusinių vaisių aromatais.
100% be kofeino su natūraliais skoniais ir vaisiais.
Kaina 349 €BASILUR COLD BREW - VAISINĖ ARBATA KOKOSAI ANANASAIKodas: CHERRYLIMEKOKOSAI ir ANANASAI - 20 x 2 g
Vaisių kompozicija, specialiai skirta Cold Brew metodui ruošti. Hibisko, erškėtuogių, apelsinų, apelsinų lapų ir stevijos derinys, taip pat natūralus kokoso ir ananasų aromatas.
100% be kofeino su natūraliais skoniais ir vaisiais.
Kaina 349 €