BASILUR COLD BREW - VAISINĖ ARBATA BRAŠKĖS IR AGURKAI

  • BASILUR COLD BREW - VAISINĖ ARBATA BRAŠKĖS IR AGURKAI

    Kodas: STRWCUCU

    MANGO IR APELSINAS - 20 x 2 g  

    Vaisių kompozicija, specialiai skirta Cold Brew metodui ruošti. Erškėtuogių, šaltmėčių ir pipirmėčių lapų, hibisko, agurkų ir natūralaus braškių bei mėtų aromato derinys. 

    100% be kofeino su natūraliais skoniais ir vaisiais.   

    Gamintojas
    Basilur
  • Vaisių kompozicija, specialiai skirta Cold Brew metodui ruošti. Erškėtuogių, šaltmėčių ir pipirmėčių lapų, hibisko, agurkų ir natūralaus braškių bei mėtų aromato derinys.

       

    Erškėtuogių, šaltmėčių ir pipirmėčių lapų, hibisko, agurkų ir natūralaus braškių bei mėtų aromato derinys.

    Kadangi antpile nėra arbatos lapelių ir kofeino, jį drąsiai gali vartoti vaikai, nėščios moterys ir maitinančios motinos.

     

    Paketėliai supakuoti atskirai, kad kiekviename puodelyje išliktų visas aromatas.

    Sudėtis: laukinių rožių (25%), šaltmėčių (22%), pipirmėčių (20%), hibisko (18%), agurkų (2%) ir natūralių braškių (10%) bei mėtų (3%) aromatai.

    Grynasis svoris: 40 g

    Kilmės šalis: Šri Lanka

    Pakuotės matmenys: 8 x 7 x 13 cm

    Šalto virimo būdas:

    Šalto virimo būdas yra puiki alternatyva tradiciniam arbatos ruošimui. Tokiu būdu gautas užpilas, be to, yra subtilesnis, gali nustebinti visiškai skirtingų skonių asortimentu.

    Kaip tai padaryti?

    Arbatos pakelį užpilkite atvėsusiu arba šaltu vandeniu. Po kurio laiko užpilas yra paruoštas gerti.
    Kada geriausia naudoti šaltą alų?

    Metodas geriausiai pasiteisins vasarą, karštu oru, kai organizmą reikia nuolat drėkinti. Taip paruoštas užpilas ne tik numalšins troškulį, bet ir atgaivins bei suteiks energijos. Žinoma, tai ne taisyklė ir taip paruoštas arbatas galima gerti ištisus metus.
    Kodėl verta virti šiuo metodu?

    Šaltas vanduo iš arbatos išgauna kitas skonio natas – puikiai pabrėžia gėlių, vaisių ir prieskonių skonį. Jie taps labiau pastebimi nei verdant karštus.
    Karšto virimo būdas:

    Džiovintų vaisių maišelį užpilkite 95 °C temperatūros vandeniu ir uždenkite 5–10 minučių. Praėjus šiam laikui, infuzija yra paruošta gerti.  

  • Alternatyvios prekės

    Basilur Cold Brew - Vaisinė arbata Guava Passionfruit
    Kodas: GUAVAPASSION

    GUAVA ir PASIFLORA - 20 x 2 g

    Hibisko, erškėtuogių, gvajavos lapų ir stevijos derinys su pasiflorų ir citrusinių vaisių aromatais.  

    100% be kofeino su natūraliais skoniais ir vaisiais.  

    Kaina 349 
    Vaisinių arbatų dovanu rinkinys Basilur Fruit Infusions Assorted, 60 vnt
    Kodas: BSLRF60

     Nuostabus natūralių vaisių ir žolelių mišinys, kuris yra puikus kokteilis visoms progoms.

    Kaina 1290 
  • Prenumeruok ir laimėk

    Informacija